Yeni Dünya Düzeninin “Janus”u ABD’nin Şiddet Yanlısı Devlet Dışı Aktörlere Yönelik Dış Politikası: Hamas ve Gam Örnekleri - Akkaya, Saffet; Uluçakar, Mustafa (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2024)
-