Güncel Nöroloji Çalışmaları IV - Şaker, Dilek; Polat, Sait; Acır, İbrahim and Duran, Selcen and Özperçin, Melis and Kara, Nazlı and Özdemir, Şevket and Yüksel, Yavuz and Yılmaz Şirin, Berna and Yaşa, İbrahim Can and Torun, Ebru (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Akademisyen Yayınevi yöneticileri, yaklaşık 30 yıllık yayın tecrübesini, kendi tüzel kişiliklerine aktararak uzun zamandan beri, ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir. Anılan süre içinde, başta sağlık ve sosyal bilimler, kültürel ve sanatsal konular dahil 2700’ü aşkın kitabı yayımlamanın gururu içindedir. Uluslararası yayınevi olmanın alt yapısını tamamlayan Akademisyen, Türkçe ve yabancı dillerde yayın yapmanın yanında, küresel bir marka yaratmanın peşindedir.