Eczacılıkta Güncel Araştırmalar II - Şık, Zeliha; Özakar, Emrah; Sevinç Özakar, Rukiye; Polat, Heybet Kerem; Aytekin, Eren; Yüksel, Buket; Çapa, Metin; Kadıoğlu, Yücel; Çadırcı, Elif; Kul, Aykut; Yousıf, Israa; Karahüseyin, Seçil; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Akademisyen Yayınevi yöneticileri, yaklaşık 30 yıllık yayın tecrübesini, kendi tüzel kişiliklerine aktararak uzun zamandan beri, ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir. Anılan süre içinde, başta sağlık ve sosyal bilimler, kültürel ve sanatsal konular dahil 2700’ü aşkın kitabı yayımlamanın gururu içindedir. Uluslararası yayınevi olmanın alt yapısını tamamlayan Akademisyen, Türkçe ve yabancı dillerde yayın yapmanın yanında, küresel bir marka yaratmanın peşindedir.