Harmanlanmış Öğrenme ve Hentbol Temel Becerileri Gelişimi - Çakıt, İsmail (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitap, hentbol sporunda harmanlanmış öğrenme yöntemlerinin kullanımının temel beceri gelişimine etkisini araştırmaktadır. Yazar, hentbol sporuna olan tutkusunu ve ailesinin hentbol geçmişini paylaşarak, bu sporu nasıl geliştirebileceğini düşündüğünü belirtmektedir. Harmanlanmış öğrenme ortamlarının hentbol temel becerileri üzerindeki etkisini göstermek isteyen yazar, bu kitapta pek çok kişinin destek ve katkısını belirtmektedir. Ailesi, eşi, çocukları ve akademik yaşamında destek veren Prof. Dr. Şirin Karadeniz’e teşekkür eden yazar, ayrıca antrenörü Osman Kalyoncu ve beden eğitimi öğretmeni Mehmet Nesih Çakar’a da teşekkür etmektedir. Kitabın yazım aşamalarında destek olan herkese teşekkür eden yazar, ayrıca hayatını hentbol sporuna adamış olan abisi Mehmet Çakıt’a da saygı ve sevgiyle anmaktadır. This book investigates the impact of blended learning methods on the development of fundamental skills in handball sports. The author shares their passion for handball and their family’s handball background, stating their thoughts on how to improve this sport. In order to demonstrate the effect of blended learning environments on handball fundamental skills, the author acknowledges the support and contributions of many individuals in this book. They express gratitude to their family, spouse, children, and Prof. Dr. Şirin Karadeniz for their support in their academic life. Additionally, the author thanks their coach, Osman Kalyoncu, and physical education teacher, Mehmet Nesih Çakar. The author expresses gratitude to everyone who supported them during the writing stages of the book and also pays respect and love to their brother, Mehmet Çakıt, who has dedicated their life to handball sports.