Kardiyovasküler İlaçlar - Ertürk, Emre; Ocak, Kadir; Uyan, Umut; Çoner, Ali; Kocabaş, Umut; Kış, Mehmet; Başkurt, Ahmet Anıl; Oray, Deniz; Yetiş Sayın, Begim; Mammadov, Ganbar; Turgay Yıldırım, Özge; Türkoğlu, Ebru İpek and Yurdam, Ferhat Siyamend and Taşkın, Uğur and Doğduş, Mustafa and Türkoğlu Pehlivanoğlu, Ayşegül and Dirican, Nigar and Polat Ocaklı, Ezgi and Bakır, Eren Ozan and Tüzün, Ahmet Yekta (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Kalp Yetmezliğinde Kullanılan İlaçlar Emre ERTÜRK Beta-Blokerler Kadir OCAK Anjiyotensin Converting Enzim İnhibitörleri (ACEİ) Caner TOPALOĞLU Anjiotensin-II Tip I Reseptör Blokerleri Umut UYAN Mineralokortikoid Blokörleri ve Direkt Renin İnhibitörleri Ali ÇONER Sodyum Glukoz Ko-Transporter – 2 İnhibitörleri Umut KOCABAŞ Digoksin, Kolşisin Mehmet KIŞ Pozitif İnotrop Ajanlar Ahmet Anıl BAŞKURT Acil Serviste Hipertansif Acillerden Akut Kalp Yetmezliğine Yaklaşım ve Tedavisi Deniz ORAY Kalsiyum Kanal Blokerleri Begüm YETİŞ SAYIN Santral Etkili Antihipertansifler, Alfa Blokerler ve Nitratlar Ganbar MAMMADOV Akut Koroner Sendroma Acilde İlk Yaklaşım Deniz ORAY Antikoagülan İlaçlar Özge TURGAY YILDIRIM Oral Antiagregan İlaçlar Ebru İpek TÜRKOĞLU Fibrinolitik (Trombolitik) İlaçlar Ferhat Siyamend YURDAM Metabolik Sendrom ve Dislipidemi Tedavisi Uğur TAŞKIN Antiaritmik İlaçlar Mustafa DOĞDUŞ Yeni Kuşak Oral Antikoagülanlar Cihan ALTIN Pulmoner Arteriyel Hipertansiyon Tedavisinde Kullanılan İlaçlar Ayşegül TÜRKOĞLU PEHLİVANOĞLU Pulmoner Tromboemboli Hastasına Yaklaşım ve Tedavisi Nigar DİRİCAN Acil Serviste Aort Diseksiyonu Hastasına Yaklaşım ve Tedavisi Deniz ORAY Periferik Arter Hastalıklarının Medikal Tedavisi Ezgi POLAT OCAKLI Depo Hastalıklarının ve İnfiltratif Hastalıkların Kardiyak Tedavileri Eren Ozan BAKIR Kardiyovasküler Alanda Proton Pompa İnhibitörleri Ahmet Yekta TÜZÜN