İşitsel İşlemleme Dinleme Becerileri - Çiyiltepe, Müge Müzeyyen (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Müge Müzeyyen Çıyıltepe’nin \"İşitsel İşlemleme Dinleme Becerileriädlı kitabı, dinleme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir etkinlik kitabıdır. Kitap, çocuklara etkili öğrenme imkanı sağlamak ve akademik başarılarını desteklemek için dinleme becerilerini temel alır. Dil ve konuşma terapistleri, özel eğitim öğretmenleri, odyologlar ve çocuk gelişimciler tarafından kullanılabilecek etkinliklerden oluşur. Kitap, tek aşamalı yönergeleri anlama ve uygulama becerilerini hedefler. Etkinlikler, çocukların dinleme becerilerini 36 farklı etkinlikle geliştirmelerini sağlar. Kitap, özellikli etkinlikler içerir ve evde yapılabilecek çalışmalara yönlendirilebilir. Bu kitabın etkili ve etkin bir şekilde kullanılması amaçlanmaktadır. Müge Müzeyyen Çıyıltepe’s book Äuditory Processing Listening Skillsïs an activity book aimed at improving listening skills. The book focuses on developing effective learning opportunities for children and supporting their academic achievements. It consists of activities that can be used by speech and language therapists, special education teachers, audiologists, and child development specialists. The book targets understanding and implementing single-step instructions. The activities allow children to improve their listening skills through 36 different exercises. The book includes featured activities and can be directed towards home-based practices. The aim is to use this book effectively and efficiently.