Acil Tıpta Pratik Öğretim - Ergin, Mehmet; Günalp Eneyli, Müge; Genç, Sinan; Girişgin, A. Sadık; Öztürk Sönmez, Leyla; Oktay, Cem; Tanrıverdi, Fatih; Güloğlu, Cahfer; Görmeli Kurt, Nazlı; Karaca, Mehmet Ali; Güneysel, Özlem; Eroğlu, Serkan Emre; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitabın ilk baskısının başarısı göz önüne alındığında, ikinci baskıya ne kadar önemli unsurların eklenebileceğini veya nasıl daha iyi hale getirileceğini merak ettim. İlk baskı daha iyi bir eğitimci olmak ve acil tıbbı öğretmek için gerekli becerileri öğrenmek isteyen hekim için çok kapsamlı ve yararlıydı. Yani, kitabı daha da iyi hale getirmek için ne eklenebilirdi? Kitabın dünyanın dört bir yanından gelen hekim-eğitimcilerin ihtiyaçlarını, uluslararası bir dinleyici kitlesine konuşmayı, bir öğretim aracı olarak simülasyonu kullanmayı, dergi kulübünün sizin için nasıl çalışacağını ve diğer birçok konuyu ele aldığından emin olmak için bu konular kitaba eklendi. Her bölüm, içeriğin acil hekim-eğitimcilerin herhangi bir ülkede kullanabileceği bir şey olduğundan emin olmak için güncellendi ve gözden geçirildi.