Fen Eğitimi Araştırmalarına Güncel Bakış - VII - Okumuş, Seda; Dedeler, Seyhan; Kutluca, Ali Yiğit; Konca, Merve; Aydın, Abdullah; Tokgöz, Elif Öznur; Güven Yıldırım, Ezgi; Önder, Ayşe Nesibe; Önder, İsmail and Kebeli, Sibel and Candan Helvacı, Sevcan and Güven, Gökhan and Kozcu Çakır, Nevin and Karlıdağ, Suna and Tuzlak, Pelin and Aydemir, Kübra and Gül, Ali and Karanfilci, Tutku and Uzel, Nurcan and Kılıç, Çınar and Girgin, Sönmez (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
-