Güncel Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Çalışmaları II (Mart 2023) - Küçük, Adem; Çirkin Doruk, Berfin; Gülmez, Mehmet İhsan and Gür, Harun and Küçüktağ, Zülküf and Yaslıkaya, Serhat and Yaşar, Murat and Aytaç, İsmail and Çiftel, Erhan (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
-