Güncel Ağız Diş Çene Cerrahisi ve Radyoloji Çalışmaları III (Mart) 2023 - Coşkun, Ümmügülsüm; Öztürk, Turan; Sancak, Kevser; Gürses, Gökhan; Çolak, Sefa; İzgi, Eda and Demirsoy, Mustafa Sami and Balel, Yunus and Bıyıkoğlu, Başak and Duygu, Gonca and Gerginok Kaya, Özlem and Toprak, Mehmet Emin and Yılmaz, Onur and Mahammadli, Emil and Özkan, Enes and Soydan Çabuk, Damla and Yurttaş, Melike (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Botulinum Toksinin Komplikasyon ve Yan Etkileri Nuray YILMAZ ALTINTAŞ Dişsiz Çenelerin Rehabilitasyonunda All-On-4İmplant Tedavi Konsepti Ümmügülsüm COŞKUN Güncel Vertikal ve Horizontal Ögmentasyon TekniklerindenKhoury ve Urban Tekniği Turan ÖZTÜRK Kevser SANCAK İmplant Stabilite Ölçüm Yöntemleri Gökhan GÜRSES Odontojenik Kist ve Tümörler Sefa ÇOLAK Oral Potansiyel Malign Bozuklukların Klinik Özellikleri Eda İZGİ Ortognatik Cerrahide Mandibuler Osteotomiler Mustafa Sami DEMİRSOY Periapikal Cerrahi Yunus BALEL Peri-İmplantitis Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar Başak BIYIKOĞLU Temporomandibular Eklem Osteoartritinde İnterdisipliner Yaklaşım Gonca DUYGU Temporomandibular Eklem RahatsızlıklarındaKonservatif Tedavi Yaklaşımları Özlem GERGİNOK KAYA Mehmet Emin TOPRAK