Mikrobiyolojide Güncel Konular III - Yılmaz Hancı, Sevgi; Özdemir, Yusuf Emre; Özdemir, Aslı; Üçkayabaşı, Ali; Özdemir, Miraç; Tüfekci, Enis Fuat; Özgür, Didem; Sürme, Serkan; Tunçer, Gülşah; Çopur, Betül; Evlice, Oğuz; Benli, Aysun; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Akademisyen Yayınevi yöneticileri, yaklaşık 30 yıllık yayın tecrübesini, kendi tüzel kişiliklerine aktararak uzun zamandan beri, ticarî faaliyetlerini sürdürmektedir. Anılan süre içinde, başta sağlık ve sosyal bilimler, kültürel ve sanatsal konular dahil 2500 kitabı yayımlamanın gururu içindedir. Uluslararası yayınevi olmanın alt yapısını tamamlayan Akademisyen, Türkçe ve yabancı dillerde yayın yapmanın yanında, küresel bir marka yaratmanın peşindedir. Bilimsel ve düşünsel çalışmaların kalıcı belgeleri sayılan kitaplar, bilgi kayıt ortamı olarak yüzlerce yılın tanıklarıdır. Matbaanın icadıyla varoluşunu sağlam temellere oturtan kitabın geleceği, her ne kadar yeni buluşların yörüngesine taşınmış olsa da, daha uzun süre hayatımızda yer edineceği muhakkaktır.