Öğretmen Etkililiği: Beden Eğitimi Ortamlarında İletişim Becerileri ve Öğretim Yaklaşımları - Canpolat, Ayşe Meliha (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitap, beden eğitimi ortamlarında iletişim becerileri ve öğretim yaklaşımları konusunda öğretmen etkililiğini ele almaktadır. Yazar Ayşe Meliha Canpolat tarafından kaleme alınan kitap, Akademisyen Kitabevi A.Ş. tarafından yayımlanmıştır. Kitapta, beden eğitimi öğretmenlerinin iletişim becerileri ve öğretim yaklaşımlarının modern eğitimdeki etkililiği incelenmektedir. Kitap, Prof. Dr. Birol Doğan’ın danışmanlığında yürütülen Ayşe Meliha Canpolat’ın doktora tezinden üretilmiştir. Kitapta, öğretmenlerin iletişim becerileri ve öğretim yaklaşımlarının önemi vurgulanmakta ve beden eğitimi ortamlarında etkili iletişim stratejileri sunulmaktadır. Kitap, beden eğitimi öğretmenlerinin profesyonel gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir. This book addresses the effectiveness of teacher communication skills and teaching approaches in physical education settings. The book, written by Ayşe Meliha Canpolat, was published by Akademisyen Kitabevi A.Ş. It examines the effectiveness of physical education teachers’ communication skills and teaching approaches in modern education. The book is based on Ayşe Meliha Canpolat’s doctoral thesis, supervised by Prof. Dr. Birol Doğan. The importance of teachers’ communication skills and teaching approaches is emphasized in the book, and effective communication strategies in physical education settings are presented. The book aims to contribute to the professional development of physical education teachers.