Ürolojik Aciller - Güngör, Ertuğrul; Yazar, Veli Mert; Erol, İbrahim and Duvarcı, Mehmet and Güngör, Hasan and Hızlı, Fatih and Beyatlı, Murat and Alkan, Ender and Hamidi, Nurullah (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Üroloji gibi tıbbi teknolojilerin ve klinik yaklaşımların sürekli güncellendiği bir alanda acil vakalara yaklaşım için de en güncel eserin yazılması amacıyla bu kitap yazıldı. Kitap yazılırken okuyucuya kolay ve anlaşılabilir bir dille sade tablolar ve şekillerle ana konudan uzaklaşmadan klinik pratikte en çok işine yarayacak bilgilerin aktarılmasına özen gösterildi.