Stoma Bakım Hemşireliği - Yüksel Kuru, Burcu; Çömez, Saadet; Çömez, Kaan; Bağrıaçık Altıntaş, Semra; Bektaş Akpınar, Nilay; Yılmaz Dündar, Gönül; Özbaş, Ayfer; Yıldırım, Ali Cihat; Hatipoğlu, Fatma Sevgi; Vural, Fatma; Özer Özlü, Nazife Gamze; Karaveli Çakır, Selda; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitabın hastanelerde ilgili kliniklerde, polikliniklerde, evde bakım hizmetlerinde ve stomaterapi ünitelerinde çalışan meslektaşlarımıza ve hemşirelik lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik, güncel bilgiler ışığında, kanıta dayalı kılavuzları içeren ve kliniğe yönelik hazırlanmış yararlı bir kaynak olduğunu düşünmekteyiz. Bu doğrultuda, bu kitabın alanda çalışan, mesleğine gönül vermiş tüm meslektaşlarımıza, öğrencilerimize ve hastaların bakımına bir nebze olsun katkı sağlamasını dileriz.