Eczacılık Fakülteleri İçin Anatomi - Açıkgöz, Ahmet Kürşad; Erdem, Hüseyin; Kabakcı, Ayşe Gül; Kılıç Şafak, Nazire; Polat, Sema; Karaca Bozdağ, Zekiye; Vurallı, Duygu; Çevik, Yiğit; Taşkın Şenol, Gamze (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitapta, insan vücudu ile ilgili detaylı anatomik tanımlamaların ve açıklamaların yanı sıra klinik bilgilere de yer verilmiştir. Kitabın kolay anlaşılır olması için dilinin sade olmasına ve zengin şekiller ile konuların açıklanmasına özen gösterilmiştir. Eczacılık Fakültesi Öğrencileri için ilk anatomi kitabı olması nedeniyle gelen eleştiri ve öneriler doğrultusunda ikinci baskıda gerekli düzeltmeler yapılacaktır.