Bir Mühendisten Ortaya Karışık Teknik Yazılar - Kuzu, Lokman (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitap, zaman zaman konuştuğum insanlardan duyduğum soruları cevaplamak, eksik gedik bilgileri tamamlamak üzere kaleme aldığım yazıların derlenmiş halidir.