Demyelinizan Hastalıklar - Şen, Mustafa; Özçekiç Demirhan, Sabriye; Çıplak, Sibel; Ataman Serim, Vedat; Ekmekyapar, Tuba; İşcan, Dilek and Satılmış, Ümit and Aykaç, Serdar and Öztürk, Pınar and Ercan, Merve Bahar and Kocatürk, İdris and Bilgin, Handan and Yaşin, Sedat and Gümüştaş, Banu and Beşer, Saynur and Çiçekli, Esen and Sayan, Saadet and Şimşekoğlu, Ruken and Cengiz, Tuğba and Yılmaz, M. Zülfü and Eliaçık, Sinan and Şahbaz, Fatma Gülhan and Şeker, Demet (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
MS ve diğer demyelinizan hastalıklarla ilgili bölümler içeren kitabımız güncel bilgiler içermekte olup değerli meslektaşlarımın özverili çalışmalarının ürünüdür.