İngiliz Edebiyatında Siyasi Hiciv - Şenlen Güvenç, Sıla (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Bu kitabın amacı, başta İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri olmak üzere hiciv, İngiliz edebiyatı, karşılaştırmalı edebiyat, tarih, uluslararası ilişkiler, sosyoloji, vb. alanlarda çalışan araştırmacılara ve konuya ilgi duyan herkese İngiliz siyasi hiciv geneneği ile ilgili Türkçe kaynak sağlamaktır. Bu çalışmada kullanılan metinlerin çevirileri, aksi belirtilmediği takdirde, tarafıma aittir.