Scientific Studies in the Perspective of Energy and Environment - Orman, Recep Çağrı; Kılıç, Bayram; Arabacı, Emre; Hepdeniz, Kerem; Aksoy , Ercüment; Güllüdağ, Cevdet Bertan; Karadirek, Selin; Akyürek, Zuhal; Yaka, İsmet Faruk and Yıldırım, Ragıp and Şişeci Çeşmeli, Melike and Pençe, İhsan (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
-