Ortopedi Yumuşak Doku Tümörleri - Çelik, Malik; Sezgin, Akın; Cengiz, Halit; Demir, Mehmet; Kazdal, Cengiz; Altay, Nasuhi; Kılıç, Mesut; Sayer, Gökhan; İpek, Enver and Zora, Hakan and Yıldız, Ömer Serkan and Demir, Tuğcan and Valiyev, Natig and Erdem, Mustafa and Erdoğan, Furkan and Karabak, Bilal and Baran, Tuncay and Öztürk, Ramazan İlter and Günay, Ali Eray and Arya, Alp and Turan, Kaya and Belen, Burak and Sezer, Tolga and Sayar, Şafak and Tülüce, İbrahim and Tekşan, Emre and Şahin, Kübra and Çıtır, Ömer Cahit and Ertan, Mehmet Barış and Polat, Hasan Basri and Kuzucu, Yakup and Uçar, Cihan and Tunçez, Mahmut and Bitiş, Celal and Acar, Abdurrahman and Demirtaş, Utku and Özdemir, Hüsamettin and Özdemir, Mahmut and Batur, Ömer Cihan and Özönder, Furkan and Şahin, Rıfat and Yılmaz, Mehmet and Sezer, Tolga and Eroğlu, Osman Nuri and Sobay, Utkan and Koluman, Ali Can and Kahreman, Mustafa Ali and Çelik, Metin and Özdemir, Mustafa Abdullah and Dere, Kadir İsmail and; r, Muharrem and; k, Yusuf and; al, Celal Çağrı and; et al. (Akademisyen Yayınevi Kitap DOI Portalı, 2023)
Ortalama yaşam süresi ve de dolayısı ile insanların beklentisi artmaktadır. Teknolojideki ilerlemeler tanı konulması aşamasında hekimlere giderek artan biçimde daha fazla yardımcı olmaktadır. Aynı şekilde bu ilerleme, tedavi seçeneklerinin sayısının ve etkinliğinin artmasını da sağlamaktadır. Kas iskelet sisteminin kendi tümörleri ya da, farklı sistemlerin kas iskelet sistemine metastazları giderek daha sık klinik pratiğimizde karşımıza çıkmaktadır. Ortopedi ve Travmatoloji pratiğinde karşılaştığımız tümörleri konu aldığımız bu kitap serisinde kemik ve yumuşak doku tümörlerini konu zenginliği nedeni ile ayrı ayrı ele aldık. Yumuşak doku tümörlerinin tanısını ve tedavisini konusunu aldığımız bu kitapta ülkemizin farklı şehirlerinden ve hastanelerinden, çoğunluğu Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olmak üzere farklı disiplinlerden hekimler yer almıştır. Ortaya çıkan geniş çaplı bu Türkçe kitap ile sayın meslektaşlarımıza faydalı olmayı ummaktayız.