Acil Serviste İyi Risk Yönetimi ve Hasta Güvenliği - Çelikel, Elif (Acil Serviste Liderlik ve Yönetim, 2023)
AS’de güçlü bir risk yönetimi ve hasta güvenliği programı için en iyi formül, iyi eğitimli hekim, hemşire ve personelinin bulunmasıdır. Sorumlular risklerin sürekli olarak belirlenmesine ve bu konuyla ilgili güvenlik ağına önem verirse klinisyenler de güven içinde enerji ve dikkatlerini mükemmel hasta bakımına odaklayabilirler.