Lojistik Hizmetleri Pazarlaması - Memiş, Salih (Temel Lojistik Bilgisi ve Uygulamaları, 2024)
Günümüzde işletmeler için hayati bir öneme sahip olan pazarlama üretim sektöründe olduğu gibi hizmet sektörünü de etkilemektedir. Özellikle de üretim ile tüketim arasında zaman, yer ve mülkiyet açısından bazı farklılıkların olması işletmelerde pazarlamanın önemli rolünü ortaya koymaktadır. Üretim ve tüketim arasında oluşan bu farklılıklar lojistik hizmet sektörünü olan önemi daha da arttırmaktadır. Bu çalışmada hizmet pazarlama unsurlarının (7P) lojistik sektörü özelinde yansımaları hakkında bilgiler verilmiştir.