Eczacılıkta Güncel Araştırmalar - Erdönmez, Elif; Yuca, Hafize; Kalaycı, Benan; Gökgöz, Saime; Paşayeva, Leyla; Karaboğa Arslan, Ayşe Kübra; Şerbetçi, Tuba; Aydoğan, Yağmur Merve; Yüce, Hande; Şahin, Yasemin; Başak Türkmen, Neşe; Ünüvar, Songül; et al. (2023)
Dermokozmetik Ürünlerde Bulunan Doğal Kaynaklı HammaddelerElif ERDÖNMEZHafize YUCADermatolojide Tıbbi Bitkilerin ÖnemiBenan KALAYCIHelichrysum Plicatum Ssp. Plicatum Bitkisinin Farmakolojik Açıdan DeğerlendirilmesiSaime GÖKGÖZLeyla PAŞAYEVAAyşe Kübra KARABOĞA ARSLANPrimer Dismenore Tedavisinde Kullanılan Destekleyici Tıbbi Bitkiler Ve Mikro BesinlerTuba ŞERBETÇİYağmur Merve AYDOĞANBromelain ve Terapotik KullanımıHande YÜCEYasemin ŞAHİNNeşe BAŞAK TÜRKMENSongül ÜNÜVAREmodin ve Anti-Tümoral EtkisiYasemin ŞAHİNHande YÜCENeşe BAŞAK TÜRKMENSongül ÜNÜVARMajistral İlaçlara Güncel Bakış: Leke Tedavisinde Kullanılan Reçetelerİkbal KÜPELİTilbe ÇEVİKELLİUmay Merve GÜVEN Oküler Hastalıkların Tedavisi İçin Hidrojel Bazlı İlaç Taşıyıcı SistemlerHeybet Kerem POLATKuru Göz Tedavisi İçin İlaç Taşıyıcı SistemlerHeybet Kerem POLATNihat KURTCilt Hastalıklarında Kullanılan Jel Tipi Dozaj Şekillerine Güncel Bir BakışŞeyma ASANRukiye SEVİNÇ ÖZAKAREmrah ÖZAKARKanser Tedavisinde Enjekte Edilebilir Hidrojel İlaç Taşıyıcı SistemlerDilara ÖRGÜLCOVID-19 ile İlişkili Diabetes MellitusMehtap TUĞRAK SAKARYAAlkil Sübstitüsyonunun Farmasötik Kimya Açısından ÖnemiMehmet KOCAGastrointestinal Disbiyosis ve Hastalıklarla Etiyolojik İlişkisiBayram ALPARSLANRabia CENGİZBakteriyofaj Terapisinin Enfeksiyonların Tedavisinde Dünü Bugünü YarınıBayram ALPARSLANBarış KURT