Demyelinizan Hastalıklar - Şen, Mustafa; Özçekiç Demirhan, Sabriye; Çıplak, Sibel; Ataman Serim, Vedat; Ekmekyapar, Tuba; İşcan, Dilek; Satılmış, Ümit; Aykaç, Serdar; Öztürk, Pınar; Ercan, Merve Bahar; Kocatürk, İdris; Bilgin, Handan; et al. (2023)
MS ve diğer demyelinizan hastalıklarla ilgili bölümler içeren kitabımız güncel bilgiler içermekte olup değerli meslektaşlarımın özverili çalışmalarının ürünüdür.