Futbolu Seviyorsan Acı Çekmeyi Öğrenmelisin - Öntürk, Yavuz; Karacabey, Kürşat; Özbar, Nurper; Genç, Ayça; Demirel, Nurcan; Köse , Gizem; Zeybek, Ş. Ümit; Görgüt, İlyas; Tarı Cömert , Itır; Taymur , İbrahim; Sunay, Hakan; Pala , Ayhan; et al. (2023)
Futbolu seviyorsan, Acı çekmeyi öğrenmelisin. Ne kadar ironik bir başlık diyeceksiniz. Değil mi? 90 dakika bir oyun oynanıyor, her şey orada bitti mi? Hayır, öncesi ve sonrası neler oluyor, bir başarı, bir marka olmak hiç kolay değil. Bakın arka planda neler neler oluyor. Elinize aldığınız kitapta, bir sürü profesyonelin sizlere izlemeye değer bir seyir için hangi konularda çalıştıkları husussunda birçok ipuçlarını görebileceksiniz.