Kılavuzlar ve Olgular Işığında Kardiyolojik Vakalara Güncel Yaklaşımlar - Ceylan , Büşra; Saygı, Mehmet; Küçükler , Nagehan; Güz, Göksel; Demirkıran, Aykut; Ebren, Cansu; Altunova, Mehmet; Koca, Çiğdem; Bulu, Aykut; Duman, Hatice; Ceren, İmran; Doğan , Ömer; et al. (2023)
Daha Önce Major Gastrointestinal Kanaması Olan ve İskemik Risk Skoru Yüksek Atrial Fibrilasyon Hastasına YaklaşımBüşra CEYLANAkut Koroner Sendrom Geçiren ve Af Nedeniyle Yoak Kullanan Hastada Antikoagülan/Antiplatelet YönetimiMehmet SAYGIParoksismal Atriyal Fibrilasyonu Olan Hastada Ritm KontrolüNagehan KÜÇÜKLERAtrioventriküler Tam Blok Hastasında Tedavi YaklaşımıGöksel GÜZVasovagal Senkobu Olan Hastada Tedavi YaklaşımıAykut DEMİRKIRANSekonder Mitral Yetersizliğinde Tanı ve Tedavi SeçenekleriCansu EBRENİleri Aort Darlığında Traskateter Aortik Valve Replasmanı (Tavı) TedavisiMehmet ALTUNOVASol Taraf Kalp Hastalığına Eşlik Eden Triküspid Yetersizliğinin TedavisiÇiğdem KOCADiyabetes Mellitus Hastalarında Kardiyovasküler Risk Tahmini ve Risk Faktörlerinin Uygun TedavisiAykut BULUTKronik Böbrek Hastalarında Kardiyovasküler Risk YönetimiHatice DUMANKanser Hastalarında Kardiyotoksisiteden Korunma ve Kardiyovasküler Riskİmran CERENAtrial Septal DefektÖmer DOĞANOpere Fallot Tetralojisi Hastalarının Takibi ve Takip Sürecinde Sık Karşılaşılan Sorunların TedavisiNazlı TURAN ŞERİFLERAort Koarktasyonu Tanısı ve TedavisiGökhan AYDINKoroner Arter Anomalisi Olan Hastalarda Tanı ve Uygun Tedavi SeçenekleriSayın ÇAĞLARSpor Müsabakalarına Katılacak Sporcularda Kardiyolojik DeğerlendirmeDeniz AYTEKİNDüşük Ejeksiyon Fraksiyonlu Kalp Yetersizliği Hastalarının Yapabileceği Sporlarİskender KADİFEAntiplatelet ve Antiagregan Kullanımı İle İlgili ÖnerilerRauf AVCITam Revaskülarizasyon ve Aşamalı Revaskülarizasyon ÖnerileriSüleyman KALAYCIDiyabetik Nstemı Hastalarına YaklaşımGülçin Halise GÖRGÜLÜAkut Kalp Yetersizliği Hastasına YaklaşımGülbin SEYMAN ÇETİNKAYAİleri Evre Kalp Yetersizliği Hastalarında Medikal Tedavi Dışı Tedavi YöntemleriSamet YILMAZKorunmuş EF’li Kalp Yetersizliği OlgusuÖzlem KARACAKardiyorenal Sendrom Tanı ve TedavisiUfuk İYİGÜN