Temel Pediatrik Nöroloji: Tanı ve Tedavi 3. Cilt - Perk Yücel, Peren; İşcan, Akın; Eldeş Hacıfazlıoğlu , Nilüfer; Yılmaz , Yüksel; İçağasıoğlu , Dilara Füsun; Erdoğan , Murat; Balta , Burhan; Menderes, Deniz; Serdaroğlu , Ayşe; Aktan , Gül; Turanlı, Güzide; Öztoprak, Ülkühan; et al. (2023)
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisi Bölümünden Prof. Dr. Sefer Kumandaş’ın önderliğinde 500’den fazla yazarın katkısı ile 361 bölüm 4576 sayfa tutan bir Çocuk Nörolojisi kitabının sadece İÇİNDEKİLER listesini gördükten sonra izlenimlerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Çocuk Nörolojisi kapsamı içine giren konuların bu kadar fazla olması eğitiminin zorluğunu işaret ettiği gibi kitaptaki konuların okunabilir, öğrenilebilir, faydalanılabilir ve geçerliliğinin de bir göstergesi olacaktır. Tıbbi konularda Türkçe yayınların dünya literatürü ile kıyaslanabilir bir düzeye gelmesi hepimizin hedefi olmalıdır.