Sosyal Bilimlerde Güncel Araştırma ve İncelemeler VI (Bahar) - Halil, Hüseyin; Erme, Ezgi Berte; Çakmak, Ahmet Ferda; İlter, Ebru and Akca, Nesrin and Şahin, Yaşar and Akca, Candoğan and Sezgin, Murat and Özlok, Kasım Kağan (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-