Güncel Pedodonti Çalışmaları IV (Bahar) - Ulu Güzel, Kadriye Görkem; Odabaş, Eda; Cihangir, İsmail and Bahadır Sezer, Aybüke and Gümüş, Hüsniye and Taşpınar, Ezgi and Yetiş, Şerifenur and Kılıç, Elif and Aydınoğlu, Sema and Sakın Ulubay, Sena and İpek, İrem and Karaağaç Eskibağlar, Büşra and Cömert, Ecem and Alkaç Ekici, Beyza Ecem and Karayel, Oğuzhan and Altan, Halenur (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-