Güncel Ağız Diş Çene Cerrahisi II (Bahar) - Cavlı, Bedreddin; Çebi, Ahmet Taylan; Sümengen Yazıcı, Seçil Duygu; Çilel, Tülay; Çanakçı, F.Gülfeşan; Gümrükçü, Zeynep; Halat, İsmail Burak and Tekin, Tümer and Özen, Ahmet Berkant and Karaca, İnci Rana (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-