Güncel Protetik Diş Tedavisi Çalışmaları VI (Bahar) - Özkan Ata, Seçil; Demir, Büşranur; Çağlar, İpek and Arslan, Emel and Kızılkaya, Ayşe Rençber and Kara, Aybüke and Ayata, Mustafa and Kaya, Nihan and Yeşil, Zeynep and Topdağı, Başak (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-