Yeni Dünya Düzeninin “Janus”u ABD’nin Şiddet Yanlısı Devlet Dışı Aktörlere Yönelik Dış Politikası: Hamas ve Gam Örnekleri - Akkaya, Saffet; Uluçakar, Mustafa (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-