Sapkın Boş Zaman (Boş Zamanın Karanlık Yüzü) - Bedir, Fatih; Önal, Levent (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitapta, sapkın boş zaman’ın çeşitli yönlerini ele alacak ve derinlemesine analiz edeceğiz. Teorik temellerinden gerçek dünya örneklerine, sapkın boş zaman’ı etkileyen faktörlerden toplumun kontrol mekanizmalarına kadar birçok önemli konuya değineceğiz. Ayrıca, bu faaliyetlerin bireysel ve toplumsal sonuçları üzerinde duracak ve gelecekteki trendlere dair tahminlerde bulunacağız. Bu kitap sayesinde, sapkın boş zaman hakkında daha fazla farkındalık yaratmayı, okuyucuların bu konuya ilişkin düşüncelerini ve anlayışlarını derinleştirmeyi umarak yazıyoruz. Amacımız, sapkın boş zaman’ın karmaşık doğasını anlamak için size bir rehber sunmak ve tartışmaları başlatmaktır.