Nörovasküler Radyoloji - Ateş, Fatih; Aybay, Muhsin Nuh; Güngör, Özlem; Şener Sorgun, Melike; Turmak, Mehmet; Deniz, Muhammed Akif; Yücel Oğuzdoğan, Gülşen; Aybal, Tahsin; Alpaslan, Muhammed; Arslan, Fatma Zeynep; Turmak, Mehmet; Kaya, Veysel; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap temel ve ileri nörovasküler radyoloji konularını içerecek şekilde hazırlandı. Nörovasküler radyoloji konusunda bilgi edinmek isteyen tüm öğrenci, asistan ve uzmanlara faydalı olacağını ümit etmekteyiz.