Eczacılıkta Güncel Araştırmalar - Erdönmez, Elif; Yuca, Hafize; Kalaycı, Benan; Gökgöz, Saime; Paşayeva, Leyla; Karaboğa Arslan, Ayşe Kübra; Şerbetçi, Tuba; Aydoğan, Yağmur Merve; Yüce, Hande; Şahin, Yasemin; Başak Türkmen, Neşe; Ünüvar, Songül; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Dermokozmetik Ürünlerde Bulunan Doğal Kaynaklı Hammaddeler Elif ERDÖNMEZ Hafize YUCA Dermatolojide Tıbbi Bitkilerin Önemi Benan KALAYCI Helichrysum Plicatum Ssp. Plicatum Bitkisinin Farmakolojik Açıdan Değerlendirilmesi Saime GÖKGÖZ Leyla PAŞAYEVA Ayşe Kübra KARABOĞA ARSLAN Primer Dismenore Tedavisinde Kullanılan Destekleyici Tıbbi Bitkiler Ve Mikro Besinler Tuba ŞERBETÇİ Yağmur Merve AYDOĞAN Bromelain ve Terapotik Kullanımı Hande YÜCE Yasemin ŞAHİN Neşe BAŞAK TÜRKMEN Songül ÜNÜVAR Emodin ve Anti-Tümoral Etkisi Yasemin ŞAHİN Hande YÜCE Neşe BAŞAK TÜRKMEN Songül ÜNÜVAR Majistral İlaçlara Güncel Bakış: Leke Tedavisinde Kullanılan Reçeteler İkbal KÜPELİ Tilbe ÇEVİKELLİ Umay Merve GÜVEN Oküler Hastalıkların Tedavisi İçin Hidrojel Bazlı İlaç Taşıyıcı Sistemler Heybet Kerem POLAT Kuru Göz Tedavisi İçin İlaç Taşıyıcı Sistemler Heybet Kerem POLAT Nihat KURT Cilt Hastalıklarında Kullanılan Jel Tipi Dozaj Şekillerine Güncel Bir Bakış Şeyma ASAN Rukiye SEVİNÇ ÖZAKAR Emrah ÖZAKAR Kanser Tedavisinde Enjekte Edilebilir Hidrojel İlaç Taşıyıcı Sistemler Dilara ÖRGÜL COVID-19 ile İlişkili Diabetes Mellitus Mehtap TUĞRAK SAKARYA Alkil Sübstitüsyonunun Farmasötik Kimya Açısından Önemi Mehmet KOCA Gastrointestinal Disbiyosis ve Hastalıklarla Etiyolojik İlişkisi Bayram ALPARSLAN Rabia CENGİZ Bakteriyofaj Terapisinin Enfeksiyonların Tedavisinde Dünü Bugünü Yarını Bayram ALPARSLAN Barış KURT