Muhasebe ve Denetimde Etik Örnek Olaylarla Etik Farkındalık - Yalçın, Neriman (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Bu kitap, muhasebe ve denetim alanında etik konusunda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Yazar, örnek olaylarla etik sorunları ele alarak okuyucuların etik değerlere daha duyarlı olmalarını sağlamayı hedeflemektedir. Kitap, muhasebe ve denetimde etik konusunu ele almakta ve örnek olaylarla bu konuyu açıklamaktadır. Yazar, okuyuculara etik değerlerin önemini vurgulamakta ve etik sorunlarla nasıl başa çıkılacağı konusunda rehberlik etmektedir. Kitap, muhasebe ve denetim alanında çalışanlar, öğrenciler ve ilgilenen herkes için faydalı bir kaynak olmayı amaçlamaktadır. This book aims to create awareness about ethics in the field of accounting and auditing. The author aims to make readers more sensitive to ethical values by addressing ethical issues through case studies. The book discusses ethics in accounting and auditing and explains this topic through example cases. The author emphasizes the importance of ethical values to the readers and provides guidance on how to deal with ethical problems. The book aims to be a useful resource for professionals, students, and anyone interested in the field of accounting and auditing.