Ustadan Çırağa Tiroid Hastalıkları - Anuk, Turgut; Parlak, Seçil Nazife; Memiş, Ufuk; Beger, Orhan; Uçar, Hadice; Üstündağ, Hilal; Şentürk, Esra; Aydın, İlyas Halil and Öztürk, Nurinnisa and İlik, İbrahim and Yılmaz Kartal, İdeal Beraa and; ci, Serhat and; ş, Salih and; al, Murat and; ırım, Muhammet and; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
-