Etkili Okul Özelliklerinin Dönüşümsel Liderlik ve Öğretmen Bağlılığıyla İlişkisi - Akçay Güngör , Aysun (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Günümüzde değişen ihtiyaçlar doğrultusunda eğitim ve dolayısıyla okullar da kendini revize etmek durumunda kalmış; okulların nasıl daha “etkili” olabileceği hususunda çalışmalar yürütülmüştür. Bu kitapta, birincil hedefi insan potansiyelini en verimli şekilde geliştirmek olan okulların etkili hale getirilmesinde okul liderinin ve okulun en önemli paydaşlarından biri olan öğretmenlerin örgütsel bağlılığının nasıl sağlanacağı üzerine araştırma yapılmıştır.