Tarım ve Gıda Teknolojileri Konusunda Uluslararası Güncel Araştırmalar - Şahin, Sema; Özdemir, Mustafa; Çınar , Mehmet Ulaş; Çetin, Necati; Okumuş, Onur; Kurşun, Kadriye; Baylan, Mikail (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
-