Futbolu Seviyorsan Acı Çekmeyi Öğrenmelisin - Öntürk, Yavuz; Karacabey, Kürşat; Özbar, Nurper; Genç, Ayça; Demirel, Nurcan; Köse , Gizem; Zeybek, Ş. Ümit; Görgüt, İlyas and Tarı Cömert , Itır and Taymur , İbrahim and Sunay, Hakan and Pala , Ayhan and Devecioğlu , Sebahattin and Akşar , Tuğrul and İsmayılzada , Laman and Aker , Halit and Dikmen, Osman and Engin, Sabiha Gizem and İnce , Mustafa and, Dilay and; n, K. Ümit (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Futbolu seviyorsan, Acı çekmeyi öğrenmelisin. Ne kadar ironik bir başlık diyeceksiniz. Değil mi? 90 dakika bir oyun oynanıyor, her şey orada bitti mi? Hayır, öncesi ve sonrası neler oluyor, bir başarı, bir marka olmak hiç kolay değil. Bakın arka planda neler neler oluyor. Elinize aldığınız kitapta, bir sürü profesyonelin sizlere izlemeye değer bir seyir için hangi konularda çalıştıkları husussunda birçok ipuçlarını görebileceksiniz.