Kanser Hastalarının Başvurduğu Geleneksel ve Tamamlayıcı Tedaviler - Tıbbi Onkolog Gözü ile Bakış ve Onkolojik İlaçlarla Etkileşim - Sakin, Ayşegül; Karaboyun, Kubilay; Hamdard, Jamshid; Sim Yıldırım, Saadet; Özkan, Merve; Çelebi, Abdussamet; Erciyestepe, Mert; Geçgel, Aslı; Karabuğa, Berkan; Orman , Seval; Safarov, Shamkhal; Demir, Özden; et al. (Academician Publishing Book DOI Portal, 2024)
-