Kılavuzlar ve Olgular Işığında Kardiyolojik Vakalara Güncel Yaklaşımlar - Ceylan , Büşra; Saygı, Mehmet; Küçükler , Nagehan; Güz, Göksel; Demirkıran, Aykut; Ebren, Cansu; Altunova, Mehmet; Koca, Çiğdem; Bulu, Aykut; Duman, Hatice; Ceren, İmran and Doğan , Ömer and Turan Şerifler , Nazlı and Aydın, Gökhan and Çağlar , Sayın and Aytekin, Deniz and Kadife , İskender and Avcı, Rauf and Kalaycı, Süleyman and Görgülü, Gülçin Halise and Seyman Çetinkaya , Gülbin and Yılmaz , Samet and Karaca, Özlem and İyigün, Ufuk (Academician Publishing Book DOI Portal, 2023)
Daha Önce Major Gastrointestinal Kanaması Olan ve İskemik Risk Skoru Yüksek Atrial Fibrilasyon Hastasına Yaklaşım Büşra CEYLAN Akut Koroner Sendrom Geçiren ve Af Nedeniyle Yoak Kullanan Hastada Antikoagülan/Antiplatelet Yönetimi Mehmet SAYGI Paroksismal Atriyal Fibrilasyonu Olan Hastada Ritm Kontrolü Nagehan KÜÇÜKLER Atrioventriküler Tam Blok Hastasında Tedavi Yaklaşımı Göksel GÜZ Vasovagal Senkobu Olan Hastada Tedavi Yaklaşımı Aykut DEMİRKIRAN Sekonder Mitral Yetersizliğinde Tanı ve Tedavi Seçenekleri Cansu EBREN İleri Aort Darlığında Traskateter Aortik Valve Replasmanı (Tavı) Tedavisi Mehmet ALTUNOVA Sol Taraf Kalp Hastalığına Eşlik Eden Triküspid Yetersizliğinin Tedavisi Çiğdem KOCA Diyabetes Mellitus Hastalarında Kardiyovasküler Risk Tahmini ve Risk Faktörlerinin Uygun Tedavisi Aykut BULUT Kronik Böbrek Hastalarında Kardiyovasküler Risk Yönetimi Hatice DUMAN Kanser Hastalarında Kardiyotoksisiteden Korunma ve Kardiyovasküler Risk İmran CEREN Atrial Septal Defekt Ömer DOĞAN Opere Fallot Tetralojisi Hastalarının Takibi ve Takip Sürecinde Sık Karşılaşılan Sorunların Tedavisi Nazlı TURAN ŞERİFLER Aort Koarktasyonu Tanısı ve Tedavisi Gökhan AYDIN Koroner Arter Anomalisi Olan Hastalarda Tanı ve Uygun Tedavi Seçenekleri Sayın ÇAĞLAR Spor Müsabakalarına Katılacak Sporcularda Kardiyolojik Değerlendirme Deniz AYTEKİN Düşük Ejeksiyon Fraksiyonlu Kalp Yetersizliği Hastalarının Yapabileceği Sporlar İskender KADİFE Antiplatelet ve Antiagregan Kullanımı İle İlgili Öneriler Rauf AVCI Tam Revaskülarizasyon ve Aşamalı Revaskülarizasyon Önerileri Süleyman KALAYCI Diyabetik Nstemı Hastalarına Yaklaşım Gülçin Halise GÖRGÜLÜ Akut Kalp Yetersizliği Hastasına Yaklaşım Gülbin SEYMAN ÇETİNKAYA İleri Evre Kalp Yetersizliği Hastalarında Medikal Tedavi Dışı Tedavi Yöntemleri Samet YILMAZ Korunmuş EF’li Kalp Yetersizliği Olgusu Özlem KARACA Kardiyorenal Sendrom Tanı ve Tedavisi Ufuk İYİGÜN