Zehirlenmeye Genel Yaklaşım - Güneş, Harun; Ayhan Akman, Emine (Semptomdan Tanıya Aciller, 2023)
Zehirlenmeler, zehirlenen kişi açısından ciddi klinik sonuçlar doğurmanın yanında halk sağlığı açısından da büyük sorunlara neden olur. Burada, zamanında doğru tedavi ile morbidite ve mortalitesi belirgin şekilde azaltılabilecek zehirlenme olgularına genel yaklaşım özetlenmiştir.