Üriner Sistem Anatomisi - Seçgin, Yusuf; Öner, Zülal (Anatomiye Güncel Bakış II, 2024)
Bu bölüm üriner sistemin derinlemesine anatomisini sunmaktadır. Bölüm içerisinde böbrek, ureter, mesane, urethra anatomisi detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.